Razvijajte svoju djelatnost ugošćavanja

Razgovarajte o načinima za proširenje svog poslovanja, uključujući upravljanje kalendarom, sezonske trendove, poštovanje propisa i pomoćne domaćine.

Oznake foruma

Razgovori

Murielle
@Emceee•Francuska

naknade Airbnb-a

Izaberite reakciju
Murielle
@Emceee•Francuska

naknade Airbnb-a

Izaberite reakciju
Tina
@Tina13965•Sjedinjene Američke Države

Zdravo, Airbnb zajednico,

Vlasnik sam izvrsne jedinice za kratkoročno iznajmljivanje u Sijetlu u državi Vašington, sa prelijepim namještajem i kuhinjskim priborom. Imam ocjenu od 4,9 zvjezdica za udobnost i sadržaje koje nudim gostima. Zbog drugih životnih okolnosti, odlučio sam da prekinem s iznajmljivanjem na kraće i želim da prodam namještaj. Ako ste novi domaćin koji želi da uredi svoj smještaj na Airbnb-u, možete da nabavite kvalitetan namještaj po povoljnoj cijeni.

Javite mi se.

Izaberite reakciju
Florencia
@Florencia234•Buenos Ajres, Argentina

Pozdrav svima

Živim u Argentini i primam uplate na račun u argentinskim pezosima. Sa kojim nikada nijesam imao problema, do sada.

Dobio sam procenat uplate, ali ne i ukupnu uplatu za boravak.

Izaberite reakciju
Emiel
@Emiel1•Leeuwarden, The Netherlands

Da li je rezervacija za više od 28 noćenja?

Izaberite reakciju

Uključite se u razgovor

Forum na kojem domaćini iz cijelog svijeta mogu da zatraže savjete, dijele preporuke i razvijaju svoje poslovanje – sve na jednom mjestu.

Mark
@Mark1322•Jewett, Teksas

Pokušavam da saznam kako Airbnb izračunava naknadu za čišćenje. 14. Dobra cijena je najvažnija kada se uporede kraći boravci s dužim boravcima.

Izaberite reakciju
Emiel
@Emiel1•Leeuwarden, The Netherlands

U smještaj možete da dodate 2 naknade za čišćenje, jednu za kratkoročne boravke (maksimalno 2 noćenja) i jednu za duže boravke.

Naknada za čišćenje mora da obuhvata i naknadu za domaćine od 15,5%.

Izaberite reakciju
Lenaick
@Lénaïck•Francuska

Dobar dan, trenutno sam domaćin fizičko lice i od sada imam SIRET broj, pa želim da ažuriram svoj profil i pređem u status profesionalnog domaćina. Aktivirao sam funkciju u odjeljku „Alati za profesionalne domaćine“. Ništa se ne dešava, ne prikazuje mi se meni „Podaci o preduzeću“.

Kako da to uradim? Hvala na pomoći.

Izaberite reakciju
Ilhan
@IlhanGok•Cornimont, Francuska

Pozdrav svima,

Tražim pomoć domaćina koji su se već suočili sa ovakvom situacijom, jer nakon više od mjesec dana i oko 15 sagovornika u Airbnb-u, i dalje sam u zastoju.

Prije ovog incidenta, moj smještaj je imao ocjenu 5/5 i imao sam samo ocjene sa 5 zvjezdica.

Izaberite reakciju