Zdravo! Možete li mi reći kako mogu da zatražim da mi Airbnb dodijeli menadžera naloga koji će mi pomagati u upravljanju smještajima i pružati podršku?
Optimizujte ponudu
Zatražite savjete o uređivanju postavki ponude i pripremi prostora, uključujući fotografije, opise, sadržaje, održavanje i kućni red.
Razgovori
Istaknuto
Ja sam Tobi iz Akre u Gani.
Definitivno želim da poboljšam svoj smještaj i dobijem više korisnih informacija od iskusnih domaćina.
Trenutno mi je najveća briga kako da ostvarim što više rezervacija i da se moj smještaj istakne, a da istovremeno gostima pružim besprekorno iskustvo.
Slobodno mi recite šta mogu da uradim da poboljšam svoj smještaj.
Evo linka ka smještaju: airbnb.com/h/edencourt
Zdravo! Domaćin sam već nekoliko godina i obično imam mnogo gostiju u Tusonu kada se vrijeme ohladi, ali ova sezona je počela užasno i nemam NIKAKVE rezervacije. Zato sam pomislila da podijelim svoj smještaj i zatražim komentare/ideje od članova zajednice.
Link ka objektu je ovdje...
airbnb.com/h/tucson-adobe
Hvala
Deril
Pozdrav, članovi zajednice!
Ovo je zaista izazov. Stalno se obraćam podršci za Superdomaćine zbog ovog problema.
Kada pretražujem grad u kojem se nalazi moj smještaj, stan se prikazuje ispod njega, a prikazuje se i susjedni grad.
Moj apartman ima turističku dozvolu do 2027. godine, ali veb-sajt mi ne dozvoljava da rezervišem apartman na manje od 10 dana. Šta treba da uradim?
Zdravo, ,
Jeste li provjerili u svojim postavkama da li postoji nešto u vezi s minimalnim brojem noćenja? Ovaj članak objašnjava kako da 👉️ Postavite minimalan i maksimalan broj noćenja za svoj smještaj, što bi vam moglo pomoći.
Javite nam da li vam ovo pomaže da riješite problem ili vam treba još savjeta!
Zdravo. Može li neko da mi pomogne, molim vas? Gost mi je dao recenziju sa 1 zvjezdicom. (Prva recenzija koja nije sa 5 zvjezdica od 45 recenzija.) U suštini, to je bila odmazda zbog zahtjeva za nadoknadu štete. Airbnb je nije uklonio... Samo je odbio zahtjev bez ikakvog razloga. Može li mi neko, molim vas, reći šta da radim u vezi s ovim? Željela bih da se ova prva recenzija sa 1 zvjezdicom ukloni. Hvala vam.
, da bi Airbnb razmotrio uklanjanje recenzije zbog odmazde, važno je dokazati da je ona bila direktna reakcija na naplatu ili na to što je gost proglašen odgovornim za štetu.
Airbnb-ova služba podrške analizira činjenice i hronologiju događaja. Zato predlažem da pratite ove korake:
1. Organizujte hronologiju događaja, prikupite tačne datume i vrijeme: odjave gosta; podnošenja zahtjeva za nadoknadu štete u okviru AirCover-a/Centra za posredovanje; objavljivanja recenzije sa 1 zvjezdicom.
Potrebno je uložiti žalbu insistirajući na pojmu „odmazda u vidu recenzije“ (retaliatory review) i prikazujući hronologiju (zahtjev za odštetu podnesen prije njegove recenzije). To je, a priori, zvanični razlog za poništenje prema pravilniku.
S druge strane, ako dobiješ drugo odbijanje, to je već komplikovanije…
Upravo to mi se dešava: sama savjetnica iz službe za podršku mi je rekla da podnesem zahtjev za odštetu. Kada sam joj objasnio da bih radije sačekao kraj perioda ocjenjivanja kako bih izbjegao osvetnički komentar, uvjerila me je da su te ocjene uklonjene.
Ovo traje već više od mjesec dana, uprkos tome što tražim da ponovo preslušaju telefonski snimak koji dokazuje da sam samo slijedio uputstva službe za podršku. Veoma sam ljuta.
Uključite se u razgovor
Forum na kojem domaćini iz cijelog svijeta mogu da zatraže savjete, dijele preporuke i razvijaju svoje poslovanje – sve na jednom mjestu.
Dobro veče,
Upravo sam dobio upozorenje od Airbnb-a jer mi je jedan gost dao recenziju sa 3 zvjezdice. I da sam možda naveo neistine u svom oglasu.
Želim odmah da razjasnim ovu situaciju;
I meni se to već desilo kod ocjene od 4 zvjezdice - „Pogledaj šta možeš da poboljšaš“, iako 4 zvjezdice znače „veoma dobro“. Sve je to automatizovano.
Zdravo, @Danielle402
.
Slažem se sa @Emilie1 i znajte da domaćini koji imaju komentar sa 4 zvjezdice, odnosno „veoma dobro“, dobijaju potpuno isti automatski imejl. I to je takođe veoma obeshrabrujuće!
Ako smo ikada imali bilo kakvu sumnju, jedina prihvatljiva ocjena za Airbnb je ocjena od 5*. Svaka ocjena ispod toga dovodi do ovog upozorenja.
Pozdrav svima,
Nadam se da je neko ovdje doživio nešto slično i da može da mi pruži neki savjet.
Nedavno sam kupio seosku kuću u avgustu i kreirao sam svoj Airbnb smještaj ubrzo nakon što sam postao vlasnik. Otprilike pet dana nakon što je smještaj objavljen, dobila sam obavještenje o uklanjanju u kojem je navedeno da se moj objekat smatra dupliranim smještajem.
Zdravo, @Guillaume1214
.
Mogu da zamislim koliko ste frustrirani! Nikad nijesam čula da je smještaj za koji je utvrđeno da nije duplikat mogao ponovo da se ponudi, a zatim da ponovo bude suspendovan!!
Označiću nekoliko menadžera zajednice da vidim mogu li da vam pomognu u vezi sa vašom situacijom i da bar postignu da je ponovo razmotri odgovarajući tim. @Bhumika @Quincy @Paula @Rebecca
Nadam se da će ovo brzo biti riješeno, Gijome🤞
Žoel
Ja sam Tobi iz Akre u Gani.
Definitivno želim da poboljšam svoj smještaj i dobijem više korisnih informacija od iskusnih domaćina.
Trenutno mi je najveća briga kako da ostvarim što više rezervacija i da se moj smještaj istakne, a da istovremeno gostima pružim besprekorno iskustvo.
Slobodno mi recite šta mogu da uradim da poboljšam svoj smještaj.
Drago mi je što smo se upoznali.
Možda bi bilo najbolje da ne objavljujete svoju lozinku za Wi-Fi ili snimak ekrana Netflixa.
Zdravo, Tobije
Izgleda lijepo, ali izgleda namješteno i kao da je urađeno pomoću vještačke inteligencije. Izvinjavam se ako griješim. Nekoliko stvari: zašto ljudi ne fotografišu sa razmaknutim zavjesama, kako bi prostor bio preplavljen svjetlošću, i zašto ne isključe televizor?
U opisu stoji da ima 3 spavaće sobe i 3,5 kupatila, ali u kratkom opisu piše: 2 spavaće sobe i 2,5 kupatila, a vi se ponavljate. Neka bude kraće. Dosadilo mi je na pola i prestao sam da čitam.