Novi domaćin

Započnite svoje putovanje uz savjete i smjernice za prve rezervacije i goste.

Oznake foruma

Razgovori

Istaknuto

Laëtitia
@LétiziaS2025•Karkason, Francuska

Pozdrav svima,

Ja sam Letisija, Superdomaćin na Airbnb-u već 14 godina, računajući i ovu godinu. 😃 Dočekujemo goste u našem domu, kao porodica, u selu na jugozapadu Francuske. 🇫🇷🍇🌞🏡🏰

Obožavam umjetnost i putovanja, ali i gastronomiju i fudbal. Da, da! ⚽️ Naprijed, Zeleni! 💚💚💚

Već pet godina svoje slobodno vrijeme posvećujem vođenju Airbnb-ove zajednice domaćina u svom odjeljenju na jugozapadu, gdje sam lider zajednice, na volonterskoj osnovi.

Ako još nijeste imali priliku da prisustvujete nekom od susreta domaćina u svojoj lokalnoj zajednici, preporučujem vam da to učinite. To je divno iskustvo razmjene i odličan način da upoznate druge domaćine u svom području. (Korisne informacije su objavljene na stranicama kluba)

Kad god je to moguće, ovdje dajem neke preporuke na osnovu svog iskustva i svojih interesovanja.

Radujem se što ću saznati nešto više o vama i što ćemo nastaviti da podržavamo jedni druge.

Sada je red na vas. Recite nam:

Ko ste vi?
Gdje ste vi, domaćini? 🇫🇷🇧🇷🇮🇹
Koje su vaše omiljene teme?
Kako možemo da vam pomognemo?

Vidimo se vrlo brzo 😃

P.S.: Dijelim s vama dio svoje umjetnosti 🎨

Arianna
@Arianna49•Rim, Italija

Pozdrav svima! Divno je ponovo biti ovdje i imati novi prostor u kojem svi možemo da se povežemo jedni s drugima :-)

Pozdrav svima iz Rima :-D

Dom
@MrNiceGuy•Hoboken, Nju Džerzi

Komunikacija je ključna. Dok ćaskate s nama, obavezno ćaskajte i s klijentima. Prije, tokom i nakon rezervacije. Da biste to olakšali, obavezno koristite brze odgovore u porukama.

Izaberite reakciju
Genichiro
@Genichiro0•Hashimoto, Japan

Kako ste?

Pogledaj Airbnb-ov Centar sa resursima; i ja sam bila veoma nervozna kada je stigao moj prvi gost.

Centar sa resursima

Izaberite reakciju
Bertrand
@Bertrand51100•Francuska

Dobar dan,

Upravljam smještajnim objektom u Remsu i trenutno tražim pouzdanu osobu koja bi mogla da pruža usluge čišćenja.

Ko bi mogao da mi pomogne u vezi sa ovom potragom?

Izaberite reakciju
Ejmin
@Ejmin•Jermenija

Ima li koga u Jermeniji?

Izaberite reakciju
Caterina
@CaterinaMV•Santiago, Čile

Zdravo! Nova sam, upravo sam objavila svoj oglas i zanima me kako mogu da naplatim i dodam troškove čišćenja koji se ponekad naplaćuju na Airbnb-u. Da li se to radi odvojeno? Ili bi to trebalo da bude dio početne cijene koju neko navede kao cijenu? Mnogo vam hvala na savjetima!

Izaberite reakciju
Pia
@Pia636•Rogersville, Tenesi

Na Airbnb-u možete da dodate naknade za čišćenje, naknade za kućne ljubimce i naknade za dodatne goste tamo gdje određujete cijenu, dostupnost i slično.

Izaberite reakciju
Tuija
@Tuija2•Finska

Zdravo, Katerina 💞Drago mi je što si mi rekla šta te muči. Ja sam dodala naknadu za čišćenje od 60 eura, naknadu za dodatne goste nakon 2 osobe od 24 eura, a psi su dobrodošli uz naknadu od 25 eura, maksimalno 2 psa. Meni je to funkcionisalo, bar zato što je moja kuća prilično velika, a smatram i da se za čišćenje zaista može naplatiti dodatna naknada. Upoređujem to sa situacijom u kojoj bih angažovala osobu za čišćenje; možda ne bih mogla da je dobijem po cijeni koja je navedena u objavi, ako bi neko spolja obavljao isti posao. Meni je to bar funkcionisalo i ne vjerujem da je to uticalo na rezervacije. Domaćin sam u Finskoj i bilo mi je drago da čujem za tvoj slučaj.💞Sve najbolje i dodaj naknadu za čišćenje.🤗Srdačan pozdrav, Tuija

Izaberite reakciju

Uključite se u razgovor

Forum na kojem domaćini iz cijelog svijeta mogu da zatraže savjete, dijele preporuke i razvijaju svoje poslovanje – sve na jednom mjestu.

Ejmin
@Ejmin•Jermenija

Zdravo, nov sam na Airbnb-u.

Izaberite reakciju
Anthony
@Anthony127•Llandudno, Ujedinjeno Kraljevstvo

Nedavno sam vidio objavu o izmjenama za djecu mlađu od 12 godina i o tome kako je to navedeno. Može li mi neko pomoći da nađem tu objavu? Hvala.

Izaberite reakciju
Rhona
@Rhona41•Ujedinjeno Kraljevstvo

Zdravo, vodim 2 Airbnb smještaja u Angusu u Škotskoj. Tražim pomoć oko nekih čišćenja koja ne mogu sama da obavim. Može li neko da preporuči lokalne osobe koje se bave čišćenjem ili možda pomoćnog domaćina s kojim možemo da se međusobno pomažemo oko čišćenja? Hvala, Rona

Izaberite reakciju